Aksa Enerji’den Covid-19 Mücadelesine 2,5 milyon TL Destek

10.04.2020

Enerji ihtiyacını karşılamak için 17 yıldır hizmet veren Aksa Enerji, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin Yardım Fonu’na 2,5 milyon TL bağışta bulundu.

Düzenlenen toplantıda Başbakan Ersin Tatar’a 2,5 milyon TL’lik bağış çeki takdim edildi.

2003 yılından bu yana KKTC için elektrik üretimi yapan Aksa Enerji, Covid-19 salgınıyla mücadeleye destek olmak için Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin Yardım Fonu’na 2,5 milyon TL bağışta bulundu.

Bağış kapsamında düzenlenen toplantıda Aksa Enerji adına hazır bulunan Santral Müdürü Şener Şentürk, hazırlanan çeki Başbakan Ersin Tatar’a takdim etti. Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli ile Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy’un da yer aldığı toplantıda Başbakan Ersin Tatar, Kıbrıs halkına verdiği destek için Aksa Enerji’ye teşekkür etti.

Aksa Enerji Kalecik Santral Müdürü Şener Şentürk yaptığı açıklamada, “Covid-19 salgını, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de olağanüstü koşullar doğurdu. Hepimiz daha önce deneyimlemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız. Bu zor günleri birlikte yaşıyoruz ve birlikte aşacağız. Bugün yaptığımız 2,5 milyon TL’lik bağış umuyoruz ki salgınla mücadele kapsamında bazı yaraları sarar. Biz Aksa Enerji olarak geçmişte olduğu gibi bugün de halkımızın yanındayız, gelecekte de olmaya devam edeceğiz. Ülkemiz için daha sağlıklı ve güzel bir geleceği birlikte kuracağız.” dedi.

Haber Resimleri